Lirik Lagu Perawan Kalimantan

in Uncategorized

Lirik Lagu Perawan Kalimantan

liriklagupopular.com
Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang-sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedak mas duduk nongko
Biyen cedak ra wani kondo
Ngopo sliramu lungo
Ninggal muleh ra kondo-kondo
Sabendino aku ngelamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
liriklagupopular.com
Wangi-wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen sampean purun
Aduh make pake aduh
Ati ku rindu
Kangen tenanan
Kang mas ku muleh
Kang mas ku pulang
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Biyen seng tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan
liriklagupopular.com

{ 1 comment… read it below or add one }

Indah safitri July 5, 2013 at 2:54 am

Siiip. Lagunya enak bgeettt

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: